AlgoParalaMente
Un espacio donde lo imposible se vuelve posible , un espacio donde los sentidos se sientan a flor de piel son tan solo ver una imagen eso es Algo para la Mente
AlgoParalaMente
+
+
+
mensfashionworld:

Anerkjendt Autumn/Winter 2014
+

japanese hot spring bath
+
archatlas:

Residential Building in Barcelona Mateo Arquitectura
“The neighbours protected themselves from the exterior with thick walls and balconies. We have to work with lightweight elements, so we designed the façade as a succession of layers: one interior, of glass and stainless steel, and another exterior, close to it, of wood that opens and closes at will. It protects us from noise and inquisitive eyes, acts as a filter between inside and outside, and gives the building an urban image.”
archatlas:

Residential Building in Barcelona Mateo Arquitectura
“The neighbours protected themselves from the exterior with thick walls and balconies. We have to work with lightweight elements, so we designed the façade as a succession of layers: one interior, of glass and stainless steel, and another exterior, close to it, of wood that opens and closes at will. It protects us from noise and inquisitive eyes, acts as a filter between inside and outside, and gives the building an urban image.”
archatlas:

Residential Building in Barcelona Mateo Arquitectura
“The neighbours protected themselves from the exterior with thick walls and balconies. We have to work with lightweight elements, so we designed the façade as a succession of layers: one interior, of glass and stainless steel, and another exterior, close to it, of wood that opens and closes at will. It protects us from noise and inquisitive eyes, acts as a filter between inside and outside, and gives the building an urban image.”
archatlas:

Residential Building in Barcelona Mateo Arquitectura
“The neighbours protected themselves from the exterior with thick walls and balconies. We have to work with lightweight elements, so we designed the façade as a succession of layers: one interior, of glass and stainless steel, and another exterior, close to it, of wood that opens and closes at will. It protects us from noise and inquisitive eyes, acts as a filter between inside and outside, and gives the building an urban image.”
archatlas:

Residential Building in Barcelona Mateo Arquitectura
“The neighbours protected themselves from the exterior with thick walls and balconies. We have to work with lightweight elements, so we designed the façade as a succession of layers: one interior, of glass and stainless steel, and another exterior, close to it, of wood that opens and closes at will. It protects us from noise and inquisitive eyes, acts as a filter between inside and outside, and gives the building an urban image.”
+
fallingslowlyinlove:

-
+
+
+
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
ombuarchitecture:

South Australian Health and Medical Research Institute (SAHMRI)
By Woods Bagot
via Archdaily
+